Dewaele Vastgoed neemt First Immo over

Filip Dewaele van Dewaele Vastgoedgroep neemt First Immo over van Wim Peleman.
Marc Wallican Filip Dewaele van Dewaele Vastgoedgroep neemt First Immo over van Wim Peleman.
De Roeselaarse vastgoedspecialist Dewaele Vastgoedgroep neemt dertien kantoren in Antwerpen en Oost-Vlaanderen over van de Antwerpse makelaarsgroep First Immo. 

Door de overname groeit Dewaele Vastgoedgroep in één klap van 25 naar 38 kantoren. Daarmee wordt de groep de grootste onafhankelijke makelaar in ons land en de derde grootste vastgoedmakelaar na de franchiseketens ERA en Century 21. 

Dewaele heeft 220 mensen aan boord, die jaarlijks 2.400 verkoopstransacties en 2.000 verhuurtransacties realiseren, en is syndicus van meer dan 500 appartementsgebouwen. “Met First Immo hebben we een fantastische partner gevonden om onze groei verder vorm te geven”, zegt directeur Filip Dewaele van Dewaele Vastgoedgroep. “De sterktes die beide organisaties vandaag al bezitten, zoals een strakke organisatie, sterk lokaal verankerde marktkennis, absolute focus op de klant en een innovatieve ingesteldheid, worden door de integratie nog sterker in de verf gezet. Dankzij deze krachtenbundeling wordt de continuïteit en stabiliteit van onze groep verder verzekerd, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.