Buurt en druk kruispunt zonder elektriciteit na ongeval met mestkar

Met een verreiker werd de gehavende installatie om mest te injecteren van de aanhangwagen gehaald.
Hans Verbeke Met een verreiker werd de gehavende installatie om mest te injecteren van de aanhangwagen gehaald.

Een banaal ongeval met een mestkar heeft vrijdag in de vooravond ernstige problemen veroorzaakt in de buurt van het drukke kruispunt van de R32 met de Beversesteenweg. Een landbouwer reed met zijn tractor in de Kruisboommolenstraat, op het stuk dat parallel loopt met de R32. Op zijn mestkar was een constructie gemonteerd om mest in de grond te injecteren. Door een technisch defect raakte een deel van de constructie los, waardoor ze begon te slingeren en tegen een elektriciteitspaal botste. Daardoor knapte een elektriciteitsdraad en kwam de buurt, waaronder het bedrijf Mulder Natural Foods, zonder stroom te zitten. Ook de verkeerslichten op het drukke kruispunt vielen uit, net tijdens de avondspits. Omwille van de felle zon merkten heel wat automobilisten dat niet eens op. Ze dachten aan het rode licht te staan en pas na een tijdje hadden ze door dat de verkeerslichten defect waren.Dat belette een vlotte doorstroming van het verkeer.

Door het banale ongeval vielen ook de verkeerslichten uit op het drukke kruispunt van de R32 met de Beversesteenweg.
Hans Verbeke Door het banale ongeval vielen ook de verkeerslichten uit op het drukke kruispunt van de R32 met de Beversesteenweg.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.