BuSO Onze Jeugd stelt vernieuwd studieaanbod voor

BuSO Onze Jeugd
Joke Couvreur BuSO Onze Jeugd
BuSO Onze Jeugd in de Iepersestraat 245 organiseert op zaterdag 25 mei een opendeur waarbij iedereen kan kennismaken met hun nieuwe studieaanbod voor jongeren met autismespectrumstoornissen en jongeren met gedrags- en emotionele problematiek. 

“We starten volgend schooljaar met de vernieuwde eerste graad in de A- stroom en in de B-stoom en met een nieuwe richting”, weet Bram Popelier. “Als opvolging van de eerste graad A-stroom (TSO) bouw- en houttechnieken kun je vanaf september in de tweede graad houttechnieken volgen. Als je wil weten hoe uit een boom ramen, deuren en meubels gemaakt worden, ben je voor de richting houttechnieken uit het juiste hout gesneden.” 

Tijdens de opendeur kun je je vanaf 14 uur laten gidsen door de werkplaatsen van de school, langs de geïntegreerde en kwalificatieproeven. Op de speelplaats en het binnenplein is er kinderanimatie voorzien. Tijdens deze namiddag tonen de leerlingen hun kunsten in de werkplaatsen en aan de draaitafel met enkele leuke beats. Traditioneel wordt afgesloten met een barbecue voor al wie Onze Jeugd een warm hart toedraagt. Vanaf 18 uur kan er aangeschoven worden. Volwassenen betalen vijftien euro en kinderen jonger dan 12 jaar betalen tien euro. Reserveren voor 18 mei via onzejeugd@sint-michiel.be of op 051/20.58.86. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.