Boysband State of Mind verrast leerlingen MSKA

Het was drummen, vooral dan bij de tienermeisjes, om een selfie met de jongens te maken.
Joke Couvreur Het was drummen, vooral dan bij de tienermeisjes, om een selfie met de jongens te maken.
Na hun passage in het VTM-programma The Voice hebben Roeselaarnaars Kjell Baghein en Gilles Muylle samen met Hasselaar Sepp Hendrix en Seppe De Rooij uit Deurne de boysband State of Mind gevormd. Met 'How did we get here' heeft het viertal net hun tweede single uit en zijn ze volledig klaar om de wereld te veroveren. Maar op hun weg naar werelddominantie hielden ze gisteren eerst nog even halt in het MSKA, waar Kjell schoolliep.

De jongens verrasten er de leerlingen met een kort optreden en vroegen hen om de band de MNM50 in te stemmen. "Ten tijde van The Voice heeft men me als oud-leerling hier enorm gesteund, en daar ben ik iedereen nog altijd dankbaar voor", vertelt Kjell. "Het leek me dan ook eens leuk om samen met de band iedereen hier te komen bedanken. Gelijktijdig promoten we ook onze gloednieuwe single en brengen we de boodschap dat iedereen zijn talenten moet volgen", aldus Kjell. "Dromen zijn er om waar te maken. Wij zijn het voorbeeld dat je met keihard werken vooruit komt", vult Gilles aan. "We tekenden recent zelfs bij Universal in Frankrijk. Stromae is de enige Belg die ons dit heeft voorgedaan. En straks komt er een single featuring de Amerikaanse rapper Flo Rida uit. Er komt echt enorm veel op ons af, maar dat maakt het ook heel spannend."

State of Mind verrast de leerlingen met een mini-optreden.
Joke Couvreur State of Mind verrast de leerlingen met een mini-optreden.

Gillende meisjes

Bij een boysband horen natuurlijk gillende tienermeisjes. En dat was ook in het MSKA het geval. Het was drummen om een selfie te maken met de jongens. "Ik ben een echte fan van State of Mind en volg hen al van tijdens The Voice", aldus leerling Eline Dhondt (16), net nadat ze op de foto ging met het viertal. "Ik ben vooral gek op hun muziek, maar ze zien er ook goed uit. Kjell is mijn favoriet. Dankzij dit verrassingsbezoekje ga ik vannacht zeker heel goed slapen." (CDR)