Bouwbeurs telt meeste standen ooit

De 38ste Bouwbeurs, te bezoeken op 4, 5, 6, 10, 11 en 12 februari in Expo Roeselare, telt het grootste aantal standen mogelijk. Kandidaat-(ver)bouwers kunnen zich straks informeren bij niet minder dan 192 standhouders.

"Al jaren wordt er centraal in de Expo een bar ingericht", zegt voorzitter Jan Develtere. "Maar we kregen de opmerking dat de gangen hierdoor niet symmetrisch zijn en dat de bar toch wel leidt tot wat plaatsverlies. Daarom hebben we beslist om de bar te centraliseren in de cafetaria en de seminarieruimte van de Expo. Hierdoor komt er wat extra verhuuroppervlakte vrij, wat leidt tot het maximaal aantal deelnemers van 192. Bij de standhouders zien we dat 80 procent terugkomt en zoals steeds gaan we voor een grote diversiteit, van financiering over materialen, domotica tot interieurdesign en tuininrichting."

Infoavond

De beurs wordt op 4 februari officieel geopend en is telkens te bezoeken van 14 tot 19 uur, op 10 februari zelfs tot 20 uur. Op 6 februari is de toegang voor senioren gratis en op 10 februari is er een infoavond voor kandidaat-(ver)bouwers over onder meer huisvestingstoelagen en fiscale voordelen. De infosessie is gratis mits registratie op www.bouwenenverbouweninfosessie.be. Doorlopend is er een bouwwedstrijd voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Parkeren kan gratis op de parking van de Expo en de REO Veiling. Tickets kosten 7 euro. Kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 0,50 euro. Meer info via www.bouwbeursroeselare.be