Bistro Le Nord viert tiende verjaardag, maar bouwt eerst piratenfeestje om het seizoen af te sluiten

Dimitri Karagiannis en Kelly Werbrouck zetten al de schatkist klaar voor hun fin de saison in piratenstijl. Na het verlof vieren ze veelvuldig de 10e verjaardag van hun restaurant Le Nord.
Joke Couvreur Dimitri Karagiannis en Kelly Werbrouck zetten al de schatkist klaar voor hun fin de saison in piratenstijl. Na het verlof vieren ze veelvuldig de 10e verjaardag van hun restaurant Le Nord.
Kelly Werbrouck en Dimitris Karagiannis vieren de tiende verjaardag van hun restaurant Le Nord in de Noordstraat. Zij namen toen restaurant Pyrgos over die Dimitris’ ouders in 1997 opstartten. 

“We staan er eigenlijk versteld van dat de tijd zo snel gaat”, vertelt het koppel. “We willen toch graag even stilstaan bij dat jubileum, zeker omdat we heel veel personeelsleden en leveranciers die er vanaf dag één bij waren.” Het najaar van Le Nord bulkt dan ook van de speciale activiteiten. “Op 22 september organiseren we een Lobster Sunday met een kreeftenmenu op de kaart en op 27 september keren we terug naar de roots van de zaak met Greek food, Greek mood. Op 6 oktober presenteren we ons eigen Beerfest, en foodpairing met bieren uit de streek en ons eigenlijke verjaardagsweekend is er op 8,9 en 10 oktober. We vieren met Music in a plate. Muziek zal dus centraal staan. Kers op de taart wordt onze Night of Mystery op 10 oktober met dj DDD.Op 31 december is er tot slot NYE The Gold Edition.”

Maar vooraleer Kelly en Dimitris aan het najaar denken, willen ze samen met hun klanten het verlof inzetten. “Op zondag 14 juli vieren we voor de vijfde keer onze fin de saison. Met Pirates of le Nord gaan we in samenwerking met Hofnar voluit voor een piratensfeertje.” Voor de fin de saison zijn nog enkele plaatjes vrij voor de snelle beslissers. Meer op www.bistrolenord.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.