Exclusief voor abonnees

BINNENKIJKEN. Baden in ongeziene luxe in penthouse Level Seven: “Roeselare heeft heel wat te bieden op het vlak van design”

De luxueuze penthouse Level Seven palmt de twee bovenste verdiepingen van residentie De Boterbloem in.
AF-Fotografie De luxueuze penthouse Level Seven palmt de twee bovenste verdiepingen van residentie De Boterbloem in.
Luxueuze materialen, afwerking tot in de puntjes, een ongezien zicht op het hart van Roeselare en bekroonde architectuur. Dat is kort samengevat Level Seven, de schitterende kroon op residentie De Boterbloem op de Botermarkt. De exclusieve penthouse is een realisatie van Habitar, Maddens Concept en designer Stijn D’hondt en moet Roeselare op de kaart zetten als designstad.

Projectontwikkelaar Habitar leverde een krachttoer toen ze in 2015 het uitgewoonde gebouw van sociale huisvestingsmaatschappij De Mandel aan De Botermarkt transformeerden tot residentie De Boterbloem. De kantoren en de sociale flats werden compleet gestript en gerenoveerd tot elf exclusieve appartementen. “De penthouse, een duplex met een bewoonbare oppervlakte van 220 vierkante meter en met 110 vierkante meter terrassen, bleef aanvankelijk casco staan”, vertelt Thibaut Debucquoy, zaakvoerder van Habitar. “Tot ik in contact kwam met Erwin Maddens van Maddens Concept.” 

Je hebt 25% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.