Bij Petite Lunette passen kinderen brillen in het ballenbad

Charlotte Wyseur en haar man Thibaut Debucquoy bij het ballenbad in Petite Lunette.
Joke Couvreur Charlotte Wyseur en haar man Thibaut Debucquoy bij het ballenbad in Petite Lunette.
Met Petite Lunette opent Charlotte Wyseur op de Hoogleedsesteenweg 149 de eerste kinderoptiek in het Roeselaarse. Kinderen zijn er koning, ook van het ballenbad.

Met Lunette opende Charlotte Wyseur zeven jaar geleden haar eigen optiekzaak op de Hoogleedsesteenweg. Die krijgt er nu een klein broertje bij met Petite Lunette. Met een ballenbad om in te duiken, een kleurhoekje om tot rust te komen, een glijbaan om wakker te worden en een aftelboekje vol opdrachten om thuis de spanning op te drijven tot het nieuwe brilletje klaar is, is een bril kiezen voortaan kinderspel.

Bij Petite Lunette kunnen kinderen een bril passen in het ballenbad en uittesten op de glijbaan.
RV Bij Petite Lunette kunnen kinderen een bril passen in het ballenbad en uittesten op de glijbaan.

Petite Lunette is niet alleen leuk, Charlotte gaat er ook prat op dat ze met vijfhonderd kinderbrillen het grootste aanbod in de regio heeft. “Meestal krijgen kinderen een klein hoekje tussen de brillen van de volwassenen”, vertelt zaakvoerster Charlotte Wyseur. “Bij Petite Lunette krijgen ze een eigen optiekzaak, met alles erop en eraan.” Een kinderoptiek is niet nieuw in België, wel in Roeselare. “De leefwereld van kinderen is speels, avontuurlijk, verrassend. Petite Lunette speelt daar op in en laat kinderen zichzelf zijn. We zorgen er trouwens voor dat zowel de kinderen als de ouders op hun gemak zijn. Zo krijgen ze bij elke nieuwe bril een gratis reservebril om onbezorgd te ravotten.”

Petite Lunette
RV Petite Lunette
Petite Lunette
RV Petite LunetteReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.