Bejaarde automobilist gewond bij duik in gracht langs Roeselaarse ring

Een Opel kwam in de gracht terecht.
RV Een Opel kwam in de gracht terecht.
Bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Roeselaarse ringweg en de Hoogleedsesteenweg in Roeselare is dinsdagavond rond 18u een 80-jarige automobilist uit Hooglede zwaargewond geraakt.

De Opel van Eric V. werd net voor de verkeerslichten richting Izegem achteraan zwaar aangereden door een andere Opel van Sam D. (31) uit Wijtschate (Heuvelland). Door de klap vloog de Opel van de gewonde man vooruit tot tegen een Nederlandse vrachtwagen en belandde daarna rechts van de weg in de gracht. De ringweg bleef richting Izegem een tijdlang gedeeltelijk afgesloten. Een MUG-team en een ambulance snelden ter plaatse om de eerste zorgen toe te dienen. De bejaarde man werd daarna naar het ziekenhuis overgebracht.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.