Automobiliste (55) zakt in elkaar na lichte kop-staartbotsing

Drie voertuigen raakten bij het ongeval betrokken.
LSI Drie voertuigen raakten bij het ongeval betrokken.
Op de Bruggesteenweg in Hooglede is maandag rond de middag een 55-jarige vrouw uit Staden in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw was even voordien betrokken bij een lichte kop-staartbotsing met twee andere wagens, maar zakte nadien plots in elkaar.

De automobilisten zetten na de botsing op de invalsweg naar het Roeselaarse centrum, aan kunststof- en aluminiumproducent Deceuninck, hun auto langs de kant. Nadat ze uit haar Ford Kuga was gestapt, zakte Kathleen D. uit Staden plots in elkaar. De hulpdiensten snelden ter plaatse en konden haar reanimeren. Haar toestand was na enkele uren nog altijd kritiek, maar stabiel.

Een verkeersdeskundige neemt foto's van de auto's en de schade.
LSI Een verkeersdeskundige neemt foto's van de auto's en de schade.

Een deskundige kwam in opdracht van het parket ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. Hij kwam tot de conclusie dat eventuele verwondingen van de kleine botsing niet de oorzaak van de kritieke toestand van de vrouw konden zijn. Vermoedelijk werd ze na het ongeval onwel. Door het incident was de Bruggesteenweg in de richting van het centrum enkele uren afgesloten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.