Automobilist wordt onwel en botst frontaal met vrachtwagen

De Toyota is rijp voor de schroothoop.
Hans Verbeke De Toyota is rijp voor de schroothoop.
Op de Zilverberg in Roeselare is dinsdagnamiddag een spectaculair ongeval gebeurd. Een automobilist raakte gewond nadat hij met zijn auto tegen een vrachtwagen was gebotst.

Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur op honderd meter van het kruispunt met de N36. Philippe V., een 57-jarige automobilist die op de Meensesteenweg richting het centrum reed, week plots uit naar het andere rijvak. Vermoedelijk werd de man uit Roeselare onwel. Een trucker van transportbedrijf Verstraete uit Moorslede was verrast en kon een botsing niet meer vermijden. De Toyota knalde links vooraan tegen de trekker. Door de klap werd de auto weggeslingerd, het wrak kwam aan de overkant van de straat tot stilstand. De bestuurder kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd dan naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval was er een tijdje alleen maar beurtelings verkeer mogelijk op de Meensesteenweg.

Ook de trekker liep behoorlijk wat schade op.
Hans Verbeke Ook de trekker liep behoorlijk wat schade op.
De Toyota is rijp voor de schroothoop.
Hans Verbeke De Toyota is rijp voor de schroothoop.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.