Van zijn ‘grappig foute schoenen’ naar het altaar: burgemeester Dorien Cuylaerts trouwt met haar Tom

Burgemeester Dorien Cuylaerts en Tom Van Der Smissen leerden elkaar kennen in dancing Histreet. Zijn ‘grappig foute schoenen’ deden de vonk overslaan.
Toon Verheijen Burgemeester Dorien Cuylaerts en Tom Van Der Smissen leerden elkaar kennen in dancing Histreet. Zijn ‘grappig foute schoenen’ deden de vonk overslaan.

Grote dag voor burgemeester Dorien Cuylaerts (N-VA) en haar partner Tom Van Der Smissen. Het koppel is vrijdag in het huwelijksbootje getreden in bijzijn van de drie kinderen Vince, Ellis en Karlien. Het echtpaar leerde elkaar in 2006 kennen in Highstreet. Het waren blijkbaar de ‘grappige foute’ schoenen van Tom die de vonk deed overslaan.  De twee hadden ook een emotionele trouwgelofte voor elkaar geschreven hier en daar met een kwinkslag. “Want Tom, eerlijk, die schoenen ?”, waarop iedereen hard begonnen te lachen. Na de plechtigheid trakteerde het koppel nog op een receptie, maar dat was pas nadat Dorien en Tom verrast werden door de brandweer. Ze mochten plaats nemen in de ladderwagen en die voerde hen bijna letterlijk naar de zevende hemel. 

Toon Verheijen
Toon VerheijenReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.