Oostmalsesteenweg gedeeltelijk afgesloten tot 7 juni

.
Rv .
De Oostmalsesteenweg tussen Rijkevorsel en Malle is tussen 29 april en 7 juni gedeeltelijk onderbroken door werken van Elia, de beheerder van het hoogspanningsnet in België. De werken starten twee weken nadat het centrum van Malle na maandenlange werken weer werd opengesteld.

Elia is gestart met de aanleg van een ondergrondse elektriciteitskabel tussen Rijkevorsel en Beerse. Na de afronding van de werken in het Looi zal in principe op 29 april gestart worden op de Oostmalsesteenweg tussen de Vaart en de Langstraat. 

De Oostmalsesteenweg zal dan voor een deel enkelrichting gemaakt worden. Wie van Malle komt, kan gewoon langs de gewestweg naar Rijkevorsel rijden. Wie naar Malle wil, zal de omleiding langs Stevennekens en de Vlimmersebaan dienen te volgen.

Op sociale media is er redelijk wat onbegrip omdat de werken misschien beter afgestemd hadden kunnen worden op de werken in Malle.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.