Albert Heijn Rijkevorsel opent onder massale belangstelling

Albert Heijn heeft de deuren geopend op de site Breebos in Rijkevorsel.
Peter Vanderveken Albert Heijn heeft de deuren geopend op de site Breebos in Rijkevorsel.
De Nederlandse warenhuisketen Albert Heijn heeft woensdag onder grote belangstelling de deuren geopend in het winkelcentrum Breebos in Rijkevorsel. Meer dan honderd mensen stonden al van voor 11 uur aan te schuiven om als eerste boodschappen te doen in de nieuwe winkel. 

Het is de 44ste winkel van AH die de deuren opent in België. “We hebben veel zin in onze nieuwe vestiging”, zegt general manager Luc De Baets. “We zijn al bekend in de streek en heel wat mensen hebben er blijkbaar op ons gewacht. We hopen er een succesverhaal van te maken.” 

Opvallend is de grote versafdeling in de winkel waarbij de groenten en fruit met een speciaal systeem heel de dag door beneveld worden. De franchisenemers zien het ook zitten. ““We zijn ontzettend blij met deze winkel”, zegt Marco Van Ende. “We willen de buurtwinkel zijn voor iedereen die houdt van vers, gemak en voordeel. Het team is er klaar voor en de winkel ziet er prachtig uit.” 

Albert Heijn in Rijkevorsel is open van 8 tot 20 uur van dinsdag tot zaterdag, van 12.30 tot 20 uur op maandag en op zon- en feestdagen van 8 tot 12.30 uur. Dit najaar krijgt AH wel concurrentie van de andere Nederlandse keten Jumbo. Ook zij openen een vestiging op de Breebossite.

Een clown verwelkomt de klanten.
Peter Vanderveken Een clown verwelkomt de klanten.
Er stond een lange rij wachtenden.
VDV Er stond een lange rij wachtenden.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.