Opbrengst paaseierenraap gaat naar
daguitstap kansarme gezinnen

De jeugdraad van Riemst schenkt opbrengst Paaseierenraap, 1800 euro, aan het sociaal huis van de gemeente die met het geld een daguitstap voor kansarme gezinnen organiseert. 
foto : Eddy Vandoren
Mine Dalemans De jeugdraad van Riemst schenkt opbrengst Paaseierenraap, 1800 euro, aan het sociaal huis van de gemeente die met het geld een daguitstap voor kansarme gezinnen organiseert. foto : Eddy Vandoren
Voor het tweede jaar op rij heeft de jeugdraad van Riemst een paaseierenraap georganiseerd waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. 

Aan de activiteit namen 111 kinderen, tussen 1,5 en 8 jaar oud, deel. Het evenement bracht 1800 euro op. Dat is te danken aan de inzet van jeugdverenigingen en de sponsoring van sporthal Hirtheren in Herderen en Delhaize Vlijtingen. Het ingezamelde geld gaat naar het Sociaal Huis. Meer bepaald is het bestemd voor kansarme gezinnen. Met de centen wordt een uitstap naar dierentuin Planckendael in Mechelen georganiseerd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.