Nederlander ziet 470.000 euro in rook opgaan bij voetbalgokspel: “Negen matchen juist gegokt, maar goal in 87ste minuut bleek fataal”

De potentiële winst van maar liefst 470.200,23 euro.
RV De potentiële winst van maar liefst 470.200,23 euro.
Een bloedverzakking van jewelste moet een klant van het gokkantoor in Riemst vrijdagavond hebben ervaren. De man zag in de 87ste minuut één goal te veel gescoord worden, waardoor 470.000 euro aan zijn neus voorbijging. De negen andere matchen had hij wél allemaal juist gegokt.

De Nederlandse klant, die voorlopig nog anoniem wenst te blijven, zette afgelopen vrijdag via een gokspel 20 euro in op tien voetbalmatchen die dit weekend gespeeld werden. Hij wedde op wedstrijden uit de Nederlandse, Duitse, Engelse, Spaanse en Zwitserse competitie en gokte of de match door de thuis- of uitploeg werd gewonnen én hoeveel goals er zouden vallen.

470.000 euro winst

De potentiële winst was 470.000 euro. De matchen vingen aan, en ver in de tweede helft zag het er bijzonder rooskleurig uit voor de anonieme klant. Zelfs in de laatste tien minuten leek de 470.000 euro nog steeds binnen te zijn. Maar in de 87ste minuut liep het plots mis, tijdens de match Grasshoppers Zurich - FC Vaduz. Noah Frick, een speler van Vaduz, stond nog maar twee minuten op het veld, en scoorde bijna meteen de gelijkmaker. Daardoor zag de Nederlander 470.000 euro aan zijn neus voorbijgaan.

“Dit hebben we nog niet vaak zien gebeuren”, vertelt de uitbater van wedkantoor Bonne Chance in Riemst. “Volgende keer beter”, lacht hij.

Negen van de tien matchen waren juist. Tot invaller Noah Frick in de 87ste minuut roet in het eten gooide.
RV Negen van de tien matchen waren juist. Tot invaller Noah Frick in de 87ste minuut roet in het eten gooide.38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • David Borreman

  Hoe kan je nu de lotto vergelijken met voetbal????ongeloofelijk dat negativiesme hier..verbieden?aub iedereen doet met zijn geld wat hij wil..so what..en als je voetbal speelt kan dat soms een enorme gezonde spanning veroorzaken...en tis nog niet ongezond zoals roken en drinken.

 • eduard janssens

  Iedereen doet met zijn geld wat hij wil al gaat dat maar om 20 € er zijn er die dat maandelijks uitgeven aan sigaretten andere gaan er van zuipen .Ik speel voor 30 € op de maand op de lotto soms meer so wat

 • Joeri De clercq

  Moeste weten hoeveel miljoenen deals bedrijfs lijders soms mislopen. En moeste weten hoeveel keer jij en ik miljoenen konden hebben,, doe maar een voorbeeld als je op de seconde die winkel voorbijwandelden en je net dit kocht of net dat deed.. tja, vindt da nu echt geen nieuws hoor.

 • Andy Van de Winckel

  Heb het artikel niet gelezen. Maar als dit tegenwoordig in het nieuws moet komen, proficiat dan. Das gewoon de zoveelste persoon me een gokverslaving die het nooit zal toegeven dat hij verslaafd is aan een gokje te doen

 • Daan de Hauwere

  moeten wij daar compasie voor hebben ofwa?