900 kinderen doen mee aan eerste Riki belevingsrun

Op de eerste Riki Run, een belevingsparcours in en rond de gemeentelijke sporthal van Riemst, moesten kinderen allerlei hindernissen overwinnen zoals hier een spinnenweb.
Mine Dalemans Op de eerste Riki Run, een belevingsparcours in en rond de gemeentelijke sporthal van Riemst, moesten kinderen allerlei hindernissen overwinnen zoals hier een spinnenweb.
In en rond de gemeentelijke sporthal Op ‘t Reeck en zwembad Neptunus in Riemst werd maandag en dinsdag de eerste editie van de Riki Run gehouden. Jongens en meisjes namen onder een loodzware zon deel aan een belevingsparcours. 

Over een afstand van een kleine kilometer moesten de deelnemers verschillende hindernissen zien te overwinnen: over een muur klimmen, onder een camouflagenet, door een tunnel en door watergordijnen lopen... Die watergordijnen werden speciaal naar aanleiding van de tropische temperaturen voorzien. Ook had de sportdienst van de gemeente, die de Riki Run in samenwerking met de scholen en het zwembad organiseerde, een extra voorraad van 150 flessen water voorzien. Bovendien was de Riki Run geen wedstrijd tegen de tijd. Integendeel, elke klas legde het parcours op een gezapig tempo af en er werden voldoende rustpauzes ingelegd.

Op de Riki Run over balen stro springen en lopen.
Mine Dalemans Op de Riki Run over balen stro springen en lopen.
Riki Run
Mine Dalemans Riki Run
Riki Run
Mine Dalemans Riki RunReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.