Massimiliano Tocci aan zijn nieuwe zaak in de Mechelsestraat in Leuven. Vroeger was La Stanza een culinaire hotspot in de Wandelingenstraat, eveneens in Leuven.
Volledig scherm
PREMIUM
Massimiliano Tocci aan zijn nieuwe zaak in de Mechelsestraat in Leuven. Vroeger was La Stanza een culinaire hotspot in de Wandelingenstraat, eveneens in Leuven. © Vertommen

RESTOTIP. La Stanza in Leuven: “Kunstenaar op je bord, én op de muur”

LeuvenWie op zoek is naar de authentieke Italiaanse keuken en dito sfeer is bij La Stanza aan het juiste adres. Over adres gesproken: het bekende Leuvense restaurant is verhuisd naar een nieuwe locatie, in de Mechelsestraat, en die doet helemaal niets af aan de welbekende kwaliteit die chef Massimiliano Tocci op je bord serveert. Integendeel zelfs! Lees hier meer restotips.

1 reactie

 • Patricia Godts

  1 jaar geleden
  Heerlijke keuken en fantastisch vriendelijke chef. Echt een aanrader!!
 1. TERRASTIP. Berlijnse cool in hartje Leuven bij Stelplaza: “Nee, de muziek mag niet stiller”
  PREMIUM
  Leuven

  TERRASTIP. Berlijnse cool in hartje Leuven bij Stelplaza: “Nee, de muziek mag niet stiller”

  De Diestsepoort herbergt een geheim. Wie de moeite doet rondslingerende skateplanken te ontwijken op het kasseiweggetje achter de busstalplaats, vindt het verborgen pareltje Stelplaza. Met een Jungle Joy van de tap, een ovenverse pizzapunt in de hand en de reggaeset van dj Creativ Dubs op de achtergrond is het Berlijngevoel onder de zonnegele parasols springlevend. “Het is wat zoeken, maar zo hebben we het graag.”