Te koop: 13 betaalbare bouwgronden in centrum van Ravels

De verkaveling Bovenheide in Ravels.
Ton Wiggenraad De verkaveling Bovenheide in Ravels.
De intercommunale IOK plant een nieuwe verkoopavond voor de verkaveling Bovenheide in Ravels. Voor de eerste verkoopsfase zijn nog 13 bouwgronden beschikbaar.

De verkaveling Bovenheide is gelegen in de dorpskern van Ravels, tussen de straten Bovenheide en Kampdijk, grenzend aan waardevol landbouwgebied. 

“Er zijn 40 kavels. De verkoop zal gefaseerd verlopen: in een eerste fase worden 20 kavels verkocht”, klinkt het bij de gemeente. “Er worden vijf bebouwingstypes voorzien. Dat zorgt voor meer variatie in het straatbeeld maar ook voor huizen naar de portemonnee van iedere koper. Doordat de tuinen en leefruimtes naar het zuiden worden gericht, genieten de bewoners optimaal van het zonlicht.”

Nieuwe straat

Door de nieuwe wijk loopt een nieuwe straat waarlangs alle woningen gebouwd worden. “Doordat die kronkelt, zal er niet snel gereden kunnen worden. In het hart van de verkaveling komt een ruime groenzone.”

Al 7 verkocht

Van de 20 kavels uit de eerste verkoopsfase zijn er voorlopig  7 verkocht. 13 loten zijn dus nog beschikbaar. Inschrijven hiervoor kan via IOK via www.iok.be/bovenheide.  De volgende verkoopavond zal doorgaan op maandag 11 maart 2019 om 19.00 uur in het gemeentehuis te Ravels.

Er zijn al 7 bouwgronden verkocht.
Ton Wiggenraad Er zijn al 7 bouwgronden verkocht.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.