Modelvliegtuigjes droppen kleurige paaseieren

Een modelvliegtuigje dropt eieren boven het terrein van de Taxandria Modelvliegclub.
Facebook TMC Een modelvliegtuigje dropt eieren boven het terrein van de Taxandria Modelvliegclub.
De Taxandria Modelvliegclub (TMC) in Ravels organiseert op paasmaandag opnieuw een paaseierendropping. Vanuit radiogeleide modelvliegtuigen vallen tientallen kleurrijke paaseitjes naar beneden.

De paaseierendropping vindt plaats op het terrein van Taxandria Modelvliegclub Ravels in de Wildertstraat in Ravels-Eel. 

22 april

“Jong en oud kan op paasmaandag 22 april kennis maken met onze hobby: het bouwen en besturen van telegeleide vliegtuigen en helikopters”, klinkt het. “In de pits zullen er een aantal van onze mooiste toestellen voor het komende seizoen te bewonderen zijn, en 's namiddags zal het publiek getrakteerd worden op diverse spectaculaire demonstratievluchten.” 

Tussen 13 uur en 17 uur kiezen een aantal grote toestellen meermaals het luchtruim, geladen met de paaseitjes. “Deze eitjes worden uiterst precies door de piloten gedropt op het grasveld. Eenmaal de toestellen terug veilig geland zijn, mag iedereen een of meerdere eitjes meepikken. Het evenement is vrij toegankelijk en gratis.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.