Auto ramt geparkeerde wagens en gevel

De schade aan de woning
Peter Vanderveken De schade aan de woning
Een autobestuurder heeft afgelopen nacht een ravage aangericht aan Dorp in Poppel (Ravels). De bestuurder verloor rond 3.30 uur de controle over het stuur van zijn voertuig. Vermoedelijk lag overdreven snelheid aan de basis van het ongeval. 

De wagen ramde eerst twee geparkeerde auto’s om vervolgens tegen de gevel van een woning te botsen. De bakstenen muur onder het raam in de voorgevel werd herleid tot schroot. De brandweer ging ter plaatse om de gevel terug dicht te maken, maar er zijn geen stabiliteitsproblemen. 

De woning blijft dus bewoonbaar. De autobestuurder vluchtte na het ongeval weg. Een zoekactie van de politie leverde geen resultaat op. De politie vermoedt dat de auto werd bestuurd door een Nederlander die op weg was naar Tilburg.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • RENE LENAERTS

  De aanhouder wint; na twee auto's nog een gevel. Je zou bijna zeggen dat het opzet was.

 • Van Eersel Guy

  Geen stabiliteitsproblemen? Waarom hebben ze die muur dan ooit gemetst? Just voor de stabiliteit!

 • Peggy Geerts

  Hopelijk hebben ze die zot rap te pakken , schandalig dat er zoveel bestuurders vluchtmisdrijf blijven plegen . Héél veel steun gewenst voor de eigenaars van de woning en de geparkeerde wagens die enorm veel schade hebben geleden .

 • patrrik versys

  er hangen toch overal camera's, waarom bekijken ze de beelden niet of is het te veel werk?