Harmonieorkest De Nachtegaal pakt uit met ‘muzathon' voor De Warmste Week

De muzikanten van harmonieorkest De Nachtegaal uit Ranst.
De Nachtegaal De muzikanten van harmonieorkest De Nachtegaal uit Ranst.
Op zaterdag 21 december organiseert harmonieorkest De Nachtegaal een muzathon voor De Warmste Week. De opbrengst van dit 12 uur durende concert schenken ze aan woonzorgcentrum Zevenbergen in Ranst.

“Het is de eerste keer dat we een evenement organiseren voor de Warmste Week en we willen het meteen groots aanpakken”, vertelt organisator Koen Dewael. De Nachtegaal zal ‘s middags het concert openen en nadien zal er tot middernacht elk uur een ander ensemble optreden. “Er gaat heel gevarieerde muziek gespeeld worden. Wij brengen harmoniemuziek, maar er komen onder andere ook popgroepen, jazzgroepen en een groepje met zelfgemaakte instrumenten optreden.” Wie pauze wil tussen de muziek door, kan terecht in een tent buiten voor een gezellige babbel.

De inkom van de muzathon is gratis. “We willen geld inzamelen met de vrije bijdragen van de bezoekers en verkopen ook eten en drinken.” De hele opbrengst zal via de Koning Boudewijnstichting geschonken worden aan woonzorgcentrum Zevenbergen, dat mensen met een beperking ondersteunt.

De muzathon zal plaatsvinden in de concertzaal van De Nachtegaal in de Berkenlaan 7A in Ranst. Meer informatie is te vinden in het Facebookevenement.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.