Gebouw ‘t Roodkapje heeft nieuwe eigenaar

't Roodkapje in de Lieve Vrouwestraat is verkocht.
Google Streetview 't Roodkapje in de Lieve Vrouwestraat is verkocht.

Het handelspand waarin tot vorige zomer de Ranstse charcuteriewinkel/traiteurzaak ’t Roodkapje was gevestigd is onlangs verkocht. De nieuwe eigenaars willen er eveneens een handelszaak in onderbrengen.

Na 38 jaar achter de toonbank van ’t Roodkapje zette eigenares Ria Dierckx eind juli de activiteiten stop. Ria wou het immers wat rustiger aan gaan doen. De vrouw zette haar winkel met bijhorende woonst in de Lieve Vrouwestraat te koop en intussen werd er ook effectief een koper gevonden.

“De nieuwe eigenaars hebben de intentie om er eveneens een handelszaak te gaan uitbaten”, klinkt het bij Immo Patio, het vastgoedkantoor dat de verkoop begeleidde. “Wat er exact gaat komen, kunnen we nog niet verklappen. De kopers willen immers eerst verbouwingen doen en dan pas met hun zaak naar buiten komen.” Hoe dan ook zal Ria Dierckx tevreden zijn. “Ik hoop dat er na mij ook een winkel komt. Een dorpscentrum heeft daar nood aan. Zo blijft het levendig”, vertelde Ria ons afgelopen zomer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.