E34 richting Antwerpen opnieuw vrij na zwaar ongeval in Oelegem, bestuurder bestelwagen overleden

De Roeck
De bestuurder van de bestelwagen die betrokken was bij het ongeval in Ranst, is overleden. Op de E34 is omstreeks 13 uur de weg volledig vrijgemaakt richting Antwerpen na het ongeval met een vrachtwagen en een lichte vrachtwagen ter hoogte van Ranst twee uur voordien. Het verkeer moet de snelweg niet langer verlaten in Zoersel en de file lost er nu snel op. 

Het ongeval gebeurde net voor de samensmelting met de E313 in Ranst en zorgde ervoor dat heel wat verkeer vast kwam te zitten en onder politiebegeleiding rechtsomkeer moest maken naar het op- en afrittencomplex van Oelegem. Alle verkeer op de E34 werd binnendoor omgeleid naar de E313, maar ook daar was er nog eens hinder door een defecte vrachtwagen in Massenhoven.

Gezien de ernst van het ongeval kwam de politie alles in kaart brengen met fotogrammetrie. Intussen zijn alle voertuigen getakeld en is de rijbaan weer vrij. Het slachtoffer is een man geboren in 1985.

De Roeck

File

Tot overmaat van ramp is rond 11 uur ook op de E313 een probleem ontstaan richting Antwerpen, net voorbij de oprit Massenhoven waar het verkeer van de omleidingsroute aankomt. Een defecte vrachtwagen verspert daar de rechterrijstrook. Door die flessenhals verlies je op de E313 zelf vanaf Grobbendonk al een half uur en dreigt het ook op de lokale wegen te stremmen. 

De RoeckReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.