E313 naar Antwerpen weer vrij na ongeval met vrachtwagens

Marc De Roeck
Op de E313 richting Antwerpen stond vanmorgen een lange file vanaf Herentals-West door een ongeval in Ranst. Twee auto’s op de aanhanger van een vrachtwagen gleden er af. Er waren twee rijstroken versperd en de takeling was behoorlijk complex, meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Rond 7.30 uur was de rijbaan weer vrij.

Bij het ongeval kwamen zowel een vrachtwagen als een personenwagen klem te zitten op de middenberm. Er viel slechts één lichtgewonde. 

Eén van de gestrande wagens staat vast op de stootblokken van de middenberm.
Marc De roeck Eén van de gestrande wagens staat vast op de stootblokken van de middenberm.19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sigi Scheuermann

  @john vdenbeelle. Toch wel sjiek verhaal dat ge hebt. Goed verzonnen. Toch zou ik u aanraden eens met u auto na de garage te gaan. Want uw kmteller wijkt serieua af. Camions kunnen maar 90kmpu. Zijn begrenst.

 • John Vdenabeele

  Haha ik reed 110km per uur e40 met een personenwagen Poolse lachend zonnekes kwam even langs met 40ton buizen op de opligger. Flast nog ferm. Met zijn kerstboom lichten

 • Jean-Pierre Vercruysse

  Normaal gezien is het niet de bestuurder van de vrachtwagen welke de lading doet, maar wel het bedrijf welke de lading van de vrachtwagen doet!

 • Marc janssens

  Van dit artikel klopt helemaal niks . Vrachtwagen was onderweg zonder ramorque en had dus al zeker geen auto’s geladen En het was een ongeval met 1 vrachtwagen en 2 auto’s De vrachtwagen was slachtoffer en zeker niet de oorzaak van het ongeval

 • raf janssens

  Grappig: er is blijkbaar nog werk aan de winkel bij de zelfrijdende auto's; eens ze van de vrachtwagen rollen veroorzaken ze direct een ongeval. Volgens de statistieken zal men er waarschijnlijk weer een ongeval met personenwagens van maken. Kwestie van het boemanverhaal nog wat te versterken.