Bromfietser overleden bij ernstig ongeval in Oelegem

Marc De Roeck
In het Antwerpse Oelegem (Ranst) is een bromfietser donderdagavond tegen een verlichtingspaal gecrasht in de Jozef Simonslaan. Er zat ook een passagier op de lichte motorfiets, die zou er erg aan toe zijn. De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk.

Het duo reed vanuit Oelegem richting Schilde toen de bestuurder om een nog onbekende reden uit de bocht vloog aan de brug van de Keerbaan over het Albertkanaal. 

De bestuurder overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De bijzitter zou zwaargewond afgevoerd zijn. Het zou gaan om twintigers.

Terwijl hulp- en takeldiensten hun werk deden werd de weg afgesloten door de lokale politiezone ZaRa. 

De precieze omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.

Marc De Roeck
Marc De Roeck5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Filip Desmedt

  Erg , heel erg . Het is een beetje algemeen geweten dat die brommertjes met kleine wielen , niet erg baanvast zijn . Natuurlijk is er die onweerstaanbare aantrekkingskracht van die oude vintage modelletjes als de Honda DAX , de CY 50 en 80 , de Suzuki RV , allemaal onweerstaanbare top modelletjes uit de jaren 80 , maar in de bochten toch niet zo baanvast . Maar iedereen wil er eentje . Sterkte aan de familie .

 • Sven Van looy

  Sterkte aan familie en vrienden. Zeker Ook aan de mensen die hebben geprobeerd de jongen te reanimeren.

 • Brigitte Broodhaers

  Rust zacht lieve Yannick, dees had niet mogen gebeuren! Heel veel sterkte aan de familie

 • Raphael Kerser

  Ik doe die baan al heel men leven en is echt niet gevaarlijk, er moet toch iets raar gebeurd zijn om daar te verongelukken, van iets geschrokken ofzo. Gecondoleerd met de familie, en hopelijk komt de passagier erdoor!

 • Sylvia Bracke

  Wij wonen in het centrum van Oelegem,het was een komen en gaan van ziekenwagens de mug en een anonieme politiewagen.zo erg wat er gebeurd is.veel sterkte aan de familie