BMW vliegt uit de bocht in Ranst en gaat over de kop, bestuurder op de vlucht

De wagen ging over de kop en vloog in brand. De bestuurder sloeg op de vlucht.
Marc De Roeck De wagen ging over de kop en vloog in brand. De bestuurder sloeg op de vlucht.
In de Dorpstraat in Emblem (Ranst) deed zich vanochtend vroeg een spectaculair ongeval voor. De bestuurder van een personenwagen van het merk BMW ging om een nog onbekende reden uit de bocht, knalde tegen een geparkeerd voertuig en belandde op zijn dak. Het voertuig vatte vuur en de bestuurder sloeg na het ongeval op de vlucht. Hij is intussen geïdentificeerd en zal verhoord worden.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het is nog niet duidelijk waarom de bestuurder van de BMW uit de bocht ging. Evenmin waarom hij na het ongeval uit zijn voertuig klauterde en op de vlucht ging. Toen de brandweer arriveerde, stond de wagen in lichterlaaie. De geparkeerde wagen raakte minder beschadigd. De politie zette de rijbaan volledig af zodat hulp- en takeldiensten hun werk veilig konden doen en er is een onderzoek begonnen.

“We hebben de eigenaar van het voertuig intussen kunnen bereiken”, zegt Els Kusters van de lokale politiezone ZaRa. “Hij is op vakantie in het buitenland. Het voertuig werd gebruikt door een werknemer. Die werd intussen geïdentificeerd en zal verhoord worden. De reden waarom de bestuurder na het ongeval de benen nam, wordt verder onderzocht.”

In het voertuig dat over de kop ging, lagen opmerkelijk veel blikjes frisdrank. 

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Denil

  Het is niet zo gemakkelijk om een auto op zijn dak te krijgen.

 • leen hanssens

  Een magazijn bestolen? Zoveel blikjes.

 • Anny Bollens

  Als men vlucht weten we toch waarom? Dronken of drugs, punt uit! Sparen voor een nieuwe BMW!

 • DONALD BORREMANS

  crashen en weglopen ? da' s zeker nen brave mens !

 • Kristof Verhaegen

  "Het is nog niet duidelijk waarom de BMW uit de bocht ging". Kijk naar buiten en je weet het, niemand trekt zich iets van de regels aan.