Bezoek de Boekenruilbunker tijdens Bunker (be)zoekt

Benoit De Freine

De laatste jaren is het fenomeen van de boekenruilkasten steeds populairder geworden. Mensen laten boeken achter in de publieke ruimte zodat anderen ze gratis kunnen lezen.  Naar aanleiding van ‘Bunker (be)zoekt opent er dit weekend in Oelegem een echte boekenruilbunker. In de bunker kan je uitgelezen boeken een nieuw leven schenken en een nieuwe lezen het boek laten leren kennen. Je kan de bunker vinden aan de Knodbaan in Oelegem.

Erfgoed Voorkempen stelt verschillende bunkers open ter adoptie voor creatieve duizendpoten. Na een selectieprocedure zijn een tiental artistieke, interessante en spannende initiatieven klaar voor uitvoering. Deze bunkers zijn zeker een bezoek waard in het weekend van 18-19 mei 2019. Laat je verrassen door een nieuwe kijk op het militair erfgoed uit onze regio van Kapellen tot Ranst.

Meer info: www.militairerfgoedleeft.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.