Volgend jaar telt het PXL-jobevent twee dagen
Volledig scherm
Volgend jaar telt het PXL-jobevent twee dagen © PXL

PXL-jobevent wordt uitgebreid en maakt dag vrij voor 50-plussers: “Aanwezig potentieel moet worden benut”

HasseltHogeschool PXL organiseert jaarlijks het PXL-Jobevent, in nauwe samenwerking met VOKA - Kamer van Koophandel Limburg. “Voor de editie van 2022 beslaat het event twee dagen: enerzijds een beurs voor het afstuderend talent van Hogeschool PXL, anderzijds een beurs voor 50-plussers”, zegt algemeen directeur Ben Lambrechts van Hogeschool PXL.

 1. Kruis uit Zeeuwse duinen herdenkt verzetshelden op kerkhof: “Zeeuws zand als symbool voor verbondenheid tussen Zelzate en Veere ”
  Zelzate

  Kruis uit Zeeuwse duinen herdenkt verzetshel­den op kerkhof: “Zeeuws zand als symbool voor verbonden­heid tussen Zelzate en Veere ”

  Vandaag herdenken ze in Zelzate de bevrijding van het nazisme. Dit jaren waren de feestelijkheden extra bijzonder, zo was er ook een delegatie uit het Nederlandse Veere aanwezig. Daar stond 42-jaar lang een kruis ter herdenking van de Zelzaatse verzetshelden Pierets en De Colvenaer in de duinen. Het kruis werd in Veere vervangen door een nieuw exemplaar, waardoor het oude naar Zelzate kon verhuizen.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.