Leerlingen Sjabi leven zich uit op vernieuwde speelplaats

Vooral de nieuwe glijbaan viel erg in de smaak bij de kinderen.
Foto David Legreve Vooral de nieuwe glijbaan viel erg in de smaak bij de kinderen.

De leerlingen van de basisschool van het Puurse Sint-Jan Berchmansinstituut kunnen zich voortaan uitleven op een vernieuwde speelplaats. "We hebben van de zomervakantie gebruik gemaakt om de helft van de speelplaats nieuwe tegels te geven. Die werden aangekocht door het oudercomité met geld dat we inzamelden tijdens allerlei activiteiten. De school zelf voerde de werken uit", zegt Philippe Van den Abeele van het oudercomité.


"We hebben ook sponsors gevonden die een speeltoestel wilden aankopen. We kregen steun van onder andere het Puurse kinderdagverblijf Peuterpaleisje. De kinderen hebben de voorbije dagen al kunnen genieten van het speeltuig." (EDT)