Gemeente en handelaars lanceren P-Pas

Met de P-Pas spaar je punten in 50 winkels, die je kan omwisselen tegen bijvoorbeeld filmtickets.
David Legreve Met de P-Pas spaar je punten in 50 winkels, die je kan omwisselen tegen bijvoorbeeld filmtickets.
Het gemeentebestuur en de handelaars van Puurs lanceren samen de P-Pas. Klanten van Puurse winkels kunnen hiermee in de toekomst punten sparen, honderden euro's aan P-bonnen winnen en punten inruilen voor gemeentevoordelen.

"We stellen als eerste gemeente in de provincie Antwerpen een digitaal platform voor waar maar liefst 50 van onze handelaars aan deelnemen. Zij werken met één en dezelfde P-Pas, een kaart waarmee klanten in alle zaken punten kunnen sparen waarmee ze later bij de gemeente bijvoorbeeld tickets voor de film, voorstellingen in het CC, hun abonnement bij de bib en meer kunnen betalen. Bovenop sparen ze individuele klantenkaartpunten per handelaar én nemen ze wekelijks deel aan een tombola met telkens 100 euro in de prijzenpot. Met de P-Pas kan je via Payconiq ook mobiel betalen", leggen burgemeester Koen Van den Heuvel (CD&V) en economieschepen Erwin Spiessens (CD&V) uit.


"Wij ondersteunen als gemeentebestuur door de tombola te financieren, en een deel van de opstartkost en het lidgeld voor onze rekening te nemen. De P-Pas valt volgende week in 40.000 brievenbussen in Puurs, Bornem, Sint-Amands, Willebroek en Londerzeel. Ook onze handelaars hebben hun voorraad. Het doel is om de P-Pas nog verder uit te breiden: met nieuws over onze handelaars, activiteiten en evenementen, ..." (EDT)