'Nacht van de Nostalgie' in nieuwe fuifzaal Ter Dilft

Les Truttes
RV Les Truttes

De vernieuwde fuifzaal van het Bornemse cultuurcentrum Ter Dilft is op zaterdag 24 november het decor van de ‘Nacht van de Nostalgie 3.0'. Op de affiche staan stevige namen als de Bornemse band Lesco,  de feestbeesten van Les Truttes en DJ’s Pipse, Bart en His Masters Noise.

“Tijdens deze achtste editie van de ‘Nacht van de Nostalgie’ gaan we opnieuw voor hetzelfde succesvolle concept: muziek van de eighties, nineties en ook een beetje the millies”, zegt mede-organisator Christophe Van Laer. “Onze eerste zes edities vonden plaats in de iconische zaal ‘Acide Carbonique’, die ondertussen verdwenen is. Vorig jaar weken we uit naar een leegstaande hal in de industriezone, waar we meteen meer plaats hadden om de toestroom op te vangen. Die drukte was voor ons het bewijs dat de ‘Nacht van de Nostalgie’ aanslaat, en we op zoek mochten naar een grotere locatie. Dat is nu CC Ter Dilft geworden.”

Alle info via Facebook: Nacht van de Nostalgie 2018
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Senne Meeus

    Regio Puurs? Het CC Ter Dilft is in Bornem, niet in Puurs!