Vriendenkring brandweer Puurs en voetbalclub FC Ward schenken cheques aan 4 goede doelen

Vriendenkring brandweer Puurs en voetbalclub FC Ward delen de opbrengst van hun Winterbar uit aan vier goede doelen.
Marc Aerts Vriendenkring brandweer Puurs en voetbalclub FC Ward delen de opbrengst van hun Winterbar uit aan vier goede doelen.
De Vriendenkring brandweer Puurs en de Kalfortse voetbalclub FC Ward sloegen de handen in elkaar voor het goede doel. De twee verenigingen baatten in december één dag samen de Winterbar op de Hondsmarkt uit, en schenken de opbrengst nu aan verschillende goede doelen.

“De samenwerking tussen onze Vriendenkring en de voetbalploeg ontstond spontaan: er waren te veel verenigingen die gebruik wilden maken van de Winterbar. Daarop besloten we samen te werken, en meteen werd ook besloten dat we een deel van onze opbrengst van die dag aan het goede doel zouden schenken”, zegt Steve Firlefyn van de Vriendenkring.

“Alles samen verdienden we meer dan 8.000 euro, geld dat we verdeelden onder verschillende organisaties. Kom Op Tegen Kanker en het Berrefonds waren persoonlijke keuzes van onze brandweermannen, met Bar Boerderie steunden we een lokaal doel in onze gemeente, en de link tussen ons brandweerkorps en het Kinderenbrandwondenfonds is natuurlijk meer dan duidelijk.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.