Exclusief voor abonnees

RECENSIE. Motus: meer waard dan 13/20

Als je Motus van buitenaf ziet, op een industrieterrein langs een heel drukke weg in Puurs, verraadt niks hoe lekker je er kan eten. Gelukkig is het interieur wél heel aangenaam, en vergeet je die drukke weg eenmaal je van chef Cedric Celis’ gerechten proeft. Een dikke pluim voor de jonge chef, die vanavond zowel de bediening als het koken op zich neemt. 

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.