Quirina dingt naar kroontje van 'Face of Beauty’

Quirina Steenacker is finaliste Face of Beauty Be/BNLX 2019.
a Quirina Steenacker is finaliste Face of Beauty Be/BNLX 2019.
De 26-jarige Quirina Steenacker uit Puurs-Sint-Amands is één van de zeven finalistes van de wedstrijd ‘Face of Beauty’. “Ik ga voor de overwinning, zodat ik ons land kan vertegenwoordigen bij de internationale verkiezing.”

“De wedstrijd ‘Face of Beauty’ is in België nog relatief weinig bekend. Een vriendin nam vorig jaar deel, zo leerde ik de organisatie kennen. Eerder nam ik al deel aan ‘Miss Fashion’ en ‘Miss Coast’ en ik heb de smaak stilaan te pakken. Tijdens ‘Miss Coast’ won ik trouwens de titel van ‘Miss Sympathie’”, zegt Steenacker.

Octopusjes haken

“Leuk aan ‘Face of Beauty’ is dat alle finalisten een goed doel uitkiezen dat ze op een niet-financiële manier steunen. Ik koos voor VVOC, de Vlaamse Vereniging voor Ouders van Couveusekindjes. Voor dit goede doel worden kleine octopusjes gehaakt, om bij de couveusekindjes te leggen. De octopusjes zorgen ervoor dat de kindjes minder aan de buisjes trekken, en dat hun hartslag en ademhaling rustiger wordt. Ik haak heel graag, en zette me met veel plezier in voor VVOC.”

Quirina is afkomstig uit Antwerpen, maar verhuisde even geleden voor de liefde naar Puurs-Sint-Amands. Ze werkt nog steeds in haar thuisstad, in een petrochemisch bedrijf in de haven. “Het lukt me best om in die mannenwereld stevig mijn mannetje te staan. Maar het contrast tussen dit soort wedstrijden en mijn werkomgeving is groot. ”

De finale van ‘Face of Beauty’ vindt plaats op 6 juli, stemmen op Quirina Steenacker kan via Facebook: ‘Finaliste Face of Beauty Be/ BNLX ‘19: Quirina Steenacker’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.