Nieuwe misdaadroman van Toni Coppers als geschenk bij dozijn Duvels

Toni Coppers stelt zijn nieuwe boek ‘De Erfenis’ voor.
Marc Aerts Toni Coppers stelt zijn nieuwe boek ‘De Erfenis’ voor.
‘De Erfenis’, zo heet het nieuwe boek van Toni Coppers. De Vlaamse misdaadromanschrijver pende het verhaal neer op vraag van Duvel Moortgat. De brouwerij schenkt het boek weg bij aankoop van 2 clips van het bekende bier.

Coppers werd bekend met zijn fictieve reeks over commissaris Liese Meerhout, die ondertussen al zestien thrillers telt. Het gevolg van zijn schrijfkunsten: verschillende prijzen, een verfilming van de reeks op VTM én de titel van bestverkopende auteur in Vlaanderen. Zijn nieuwste boek, de misdaadroman ‘De Erfenis’, schreef Coppers op vraag van Duvel Moortgat. 

‘De Erfenis’ vertelt het verhaal van Kim Lavigne, een jonge dertiger die al op jonge leeftijd haar beide ouders verliest in een ongeval. Lavigne wordt opgevangen door Bernard, een gepassioneerde misdaadagent uit Brussel. Bij een mysterieuze moord trekt Kim samen met Bernard op onderzoek uit.

‘De Erfenis’  is enkel exclusief verkrijgbaar bij de deelnemende drankenhandelaar en supermarkt bij aankoop van 2 clips Duvel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.