Leerlingen Sjabi zamelen 865 euro in met verkoop van ‘Rode Neuzen Daggoodies’

De leerlingen van Sjabi zamelden 865 euro in voor Rode Neuzendag
rv De leerlingen van Sjabi zamelden 865 euro in voor Rode Neuzendag
865 euro, dat mooie bedrag zamelden de leerlingen van het Sint-Jan Berchmansinstituut (Sjabi) in Puurs-Sint-Amands in naar aanleiding van Rode Neuzen Dag.

“Onze ploeg van de werkgroep ‘action@school’ verkocht de voorbije dagen coole ‘Rode Neuzen Daggoodies’. Dit enthousiaste team wist de medeleerlingen enorm aan te moedigen om het goede doel te steunen, het resultaat was dit recordbedrag van 865 euro”, zegt Michael Bogaerts van Sjabi.

De leerlingen van Sjabi zamelden 865 euro in voor Rode Neuzen Dag.
rv De leerlingen van Sjabi zamelden 865 euro in voor Rode Neuzen Dag.

“We sloten de actieweek af met een Rode Neuzen Dag op school, waarbij aan iedereen werd gevraagd om rode kledij of accessoires te dragen. Als Rode Neuzenschool vinden ook wij de mentale, fysieke én sociale weerbaarheid van onze leerlingen enorm belangrijk.”

“Daarom zal het ingezamelde geld gebruikt worden om op de speelplaats plaatsen te creëren waar iedereen tot rust kan komen. We denken aan plekjes in het groen waar leerlingen zich kunnen ontspannen, samenzitten op een bankje en gezellig  wat kunnen keuvelen.”

De leerlingen van Sjabi zamelden 865 euro in voor Rode Neuzen Dag.
rv De leerlingen van Sjabi zamelden 865 euro in voor Rode Neuzen Dag.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.