Exclusief voor abonnees

Koen Van den Heuvel is geen minister meer: “Even teleurgesteld, maar ook blij dat ik weer meer tijd heb voor Puurs-Sint-Amands”

Burgemeester van de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands Koen Van den Heuvel.
David Legreve Burgemeester van de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands Koen Van den Heuvel.
In december blikken we in 10 verhalen terug op 2019 in de regio Mechelen/Lier. Ook voor burgemeester van Puurs-Sint-Amands Koen Van den Heuvel (55) was het een bewogen jaar. In februari volgde hij Joke Schauvliege op als minister, acht maanden later bleek er voor hem geen stoel meer vrij bij CD&V. “Ik was even teleurgesteld, maar ben ook blij dat ik weer meer tijd heb voor onze gemeente.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Raoul Van Bulck

    Nieuwjaar receptie ook welkom in al uw deelgemeenten op de pankardes die ook gemeente belastingen betalen. Nieuwkomer St-Amands heeft er al een te pakken, volgende week Puurs en dan betalen wij er twee. Beurtrol per deelgemeente is gelijk aan democratie gemeentebestuur.

  • Vicky De Coster

    Het was een kwalitatieve man op de juiste plaats, gelukkig hebben we hem hier terug!