Inwoners Puurs-Sint-Amands aan halve prijs naar musical Daens

Titelvoerend burgemeester Koen Van den Heuvel en schepen van evenementen Hilde Van der Poorten in het Pop-up Theater van Studio 100
rv Titelvoerend burgemeester Koen Van den Heuvel en schepen van evenementen Hilde Van der Poorten in het Pop-up Theater van Studio 100
Studio 100 en de gemeente Puurs-Sint-Amands organiseren samen opnieuw een speciale actie voor de inwoners van de Klein-Brabantse gemeente. Zij zullen tickets voor de nieuwe musical Daens kunnen kopen aan een voordeeltarief van maar liefst 50 procent.

“Het Studio 100 Pop-up Theater blijft nog zeker tot 2023 in Puurs-Sint-Amands. Vanaf februari 2020 zal daar ook de musical Daens te zien zijn. Net als bij de première van 40-45 in 2018, organiseren we opnieuw een speciale actie rond deze musical voor onze inwoners”, zeggen titelvoerend burgemeester Koen Van den Heuvel en schepen van evenementen Hilde Van der Poorten.

“Puurs-Sint-Amandsenaren zullen voor hun Daens-tickets maar de helft van de prijs betalen. De voorziene voorstellingen vallen in het openingsweekend van de nieuwe musical. Die wordt gespeeld in het pop-up Theater vanaf 21 februari 2020. We communiceren meer over deze speciale actie na de paasvakantie.”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Joris Croket

    Ik vind dat goed se, eindelijk krijgen wij ook eens iets. En laat de rest maar vollen pot betalen wanneer ze in ONS Puurs zich willen komen vermaken. Als ze het niet goed vinden, dan blijven ze maar weg hé.

  • Ludo Van Loon

    @ Christel Saenen: ik begrijp écht niet wat u hiermee wil zeggen. Bij de musical 40-45 hebben alle inwoners, die een ticket gekocht hebben, slechts de halve prijs betaald. Maar......de voorwaarde is wel dat u een ticket koopt. Wat ook logisch is!

  • Christel Saenen

    Ja, weer een paar inwoners gekozen door een 'onschuldige hand'. En dan maar verkondigen dat ALLE Puursenaars aan halve prijs kunnen gaan