Eerste Tura-Construct Cross krijgt mogelijk tweedaags vervolg

Tura-Construct Cross: Jimmy Van Craeynest wint de G-cross
Marc Aerts Tura-Construct Cross: Jimmy Van Craeynest wint de G-cross
“Mogelijk maken we er volgend jaar een tweedaagse van.” De organisatoren van de ‘Tura-Construct Cross’ in Sint-Amands waren zaterdag in de wolken na afloop van hun eerste veldrit.

Voetbalclub KSK Sint-Amands organiseerde zaterdag voor het eerst een heuse veldrit in Sint-Amands, in samenwerking met de Verstandhouding der Noorderkempen. 150 renners in verschillende categorieën reden de route doorheen de velden langsheen de Schelde.

“Voor ons was de organisatie een hele uitdaging en een sprong in het onbekende, maar de wedstrijden zijn goed verlopen en we hebben veel positieve commentaren gehoord over het parcours”, zegt Bert Tierens. Zeker de G-categorie en deze voor deelnemers van 6 tot 8 jaar waren een succes.

Hoogstwaarschijnlijk komt er een vervolg, mogelijk zelfs een tweedaagse. “Of die zondag dan ook in samenwerking met de Noorderkempen of met een andere bond zal zijn, moeten we nog bekijken”: aldus nog Tierens.

Tura-Construct Cross
Marc Aerts Tura-Construct Cross
Tura-Construct Cross
Marc Aerts Tura-Construct Cross
Tura-Construct Cross
Marc Aerts Tura-Construct CrossReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.