Bestuurder vliegt uit de bocht, ramt geparkeerde wagen en botst tegen verlichtingspaal

De ravage na het ongeval was groot. De wagen ramde een verlichtingspaal, een geparkeerde wagen en reed door een haagje van een voortuin.
RV De ravage na het ongeval was groot. De wagen ramde een verlichtingspaal, een geparkeerde wagen en reed door een haagje van een voortuin.
Op de Moerplas in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) is gisteravond een autobestuurder uit de bocht gevlogen met zijn wagen. De bestuurder veroorzaakte heel wat schade. Naast een geparkeerde wagen ramde hij ook nog een verlichtingspaal en vernielde hij de haag van een voortuintje.

Het ongeval gebeurde vrijdagavond omstreeks 21 uur. Naar verluidt was de bestuurder net frietjes gaan halen toen hij in een flauwe bocht de controle over zijn stuur verloor. De wagen reed door een haagje en knalde tegen een geparkeerde wagen. Door het wegslingeren van de wagen werd ook nog een verlichtingspaal geraakt. Deze raakte zwaar beschadigd en kwam naar beneden. 

Fluvius

Als gevolg van het ongeval kwamen ook drie woningen zonder elektriciteit te zitten. Fluvius moest ter plaatse komen om de verlichtingspaal en de stroompanne te herstellen. De bestuurder van de wagen raakte niet gewond. Een ambulance kwam wel ter plaatse en diende de man meteen de eerste zorgen toe. Zijn wagen moest worden getakeld en de brandweer moest de brokstukken komen ruimen. Door de takel- en herstellingswerken werd de Moerplas afgesloten voor het verkeer.