Voormalig gemeentesecretaris Louis Verbist is Officier in de Orde van Leopold II

Toen Verbist met pensioen ging, werd zijn kantoor door de collega’s versierd.
David Legreve Toen Verbist met pensioen ging, werd zijn kantoor door de collega’s versierd.
Voormalig secretaris van de gemeente Putte Louis Verbist is voortaan Officier in de Orde van Leopold II. De erkenning werd uitgereikt na de laatste gemeenteraadszitting. Verbist ontving ook een diploma van laureaat van de arbeid en de titel van ere-gemeentesecretaris. 

Op 1 januari 1984 trad Verbist in dienst van de gemeente. Tot eind januari 2018 vervulde hij de rol van secretaris. Verbist werkte in totaal onder vier burgemeesters. 

De gemeenteraad stemde ook toe met titel van ere-gemeenteraadslid aan Josepha Dyck-Van de Vliet. Daarnaast ontvingen ook Wendy Dyck en Ingrid Hennes het diploma van laureaat van de arbeid. 

Louis Verbist, Josepha Dyck-Van de Vliet, Ingrid Hennes , Wendy Dyck en burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester).
Lokaal bestuur Putte Louis Verbist, Josepha Dyck-Van de Vliet, Ingrid Hennes , Wendy Dyck en burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester).Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.