Notariswoning en immokantoor langs Mechelbaan maken plaats voor woonproject in het groen

Een toekomstbeeld van woonproject De Heuvel
Reypens Real Estate Mentor Een toekomstbeeld van woonproject De Heuvel
Aan de Mechelbaan (N15) in hartje Putte worden er in het najaar drie villa’s opgetrokken die samen goed zijn voor dertig appartementen. Het woonproject, dat de naam ‘De Heuvel’ draagt, komt op de oude locatie van notaris Keusters en het immokantoor L&P Keusters.

Vastgoedkantoor Reypens Real Estate Mentor uit Itegem nam onlangs het klantenbestand over van concullega L&P Keusters, die met hun activiteiten zijn verhuisd richting kust. Het voormalige immokantoor in centrum Putte en de aangrenzende langgevelhoeve en woning van notaris op rust Keusters werden reeds gesloopt. Dit alles om plaats te maken voor residentie ‘De Heuvel’, het nieuwste project van projectontwikkelaar Pand Group uit Berlaar. “De residentie bestaat uit drie urban villa’s met tuin of groot terras. De appartementen hebben een iets grotere oppervlakte, van 68 m² tot 155 m², en de terrassen een grotere oppervlakte dan de standaard maatvoering vandaag op de lokale markt. Wij bieden in totaal 30 parkappartementen in een autovrij gemeenschappelijk groendomein met waterpartij aan”, zegt Charlotte Reypens van Reypens Real Estate Mentor, dat de verkoop van de appartementen voor haar rekening neemt.

Ondergronds

“Het betreft bijna energie neutrale (BEN) appartementen. Elk voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, ventilatie systeem D,... Bewoners rijden via de N15 vooraan het gebouw de ondergrondse parking binnen. Bezoekers kunnen dan weer gebruik maken van de bewonersparkings aan de voorkant van het domein. Daarnaast is er ook plaats voor ondergrondse private bergingen en autostaanplaatsen.”

Parkgebied

“Uiteraard is de ligging van dit project een grote troef. Aan de rand van het centrum van Putte, in de buurt van supermarkten en sportinfrastructuur, en dichtbij de E19 en R6. Maar de allergrootste troef is de groene omgeving. Het domein zal aangeplant worden als park, inclusief de volwassen loofbomen die al in de tuin van de notaris staan, zodat de privacy wordt gevrijwaard. De waterpartij zorgt voor een natuurlijke habitat en rust. Wanneer het donker wordt, gaat de parkverlichting aan en schept dit een uitzonderlijke sfeer en beleef je elk seizoen ten volle”, legt Reypens uit. “In Putte wordt er veel gebouwd, en toch zullen inwoners van ‘De Heuvel’ dus ten volle kunnen genieten van het groen. Niet alleen dankzij het park, maar ook dankzij de achtergelegen agrarische gebieden.” De verkoop van de appartementen ging enkele weken geleden van start. Eind dit jaar gaan de bouwwerken van start. Kopers kunnen in de zomer van 2021 naar hun nieuwe stek verhuizen. Meer informatie over het project vind je op www.reypensmentor.com.

Het project omvat drie villa's, goed voor 30 appartementen
Reypens Real Estate Mentor Het project omvat drie villa's, goed voor 30 appartementen1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • marc cravillon

    tis en blijft nen blok da ze gaan bijzetten in putte