Inwoners Putte klinken op het nieuwe jaar in nieuwe zaal

Cava Cheers! Two champagne glasses. Isolated on white
ThinkStock Cava Cheers! Two champagne glasses. Isolated on white
Naar jaarlijkse traditie zal er op 2 januari een nieuwjaarsdrink georganiseerd worden voor de Putse inwoners. Dit keer zal deze plaatsvinden in de nieuwe zaal ‘Hangaar 604’.

“Onze nieuw verbouwde evenementenhal ‘Hangaar 604’ in het gemeenschapscentrum Klein Boom zal dan bijna in orde zijn. De toiletten en de toog zijn nog niet gebruiksklaar, maar bij wijze van preview willen we heel graag de Puttenaren al laten kennismaken met deze zaal, waar ook regelmatig evenementen zullen plaatsvinden. Daarom vonden wij het een leuk idee om dit jaar onze nieuwjaarsdrink daar te houden”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester).

Inwoners zijn op 2 januari welkom van 19 tot 21.30 uur. Het gemeentebestuur trakteert met friet en drank. DJ Peter komt plaatjes draaien. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.