Bib verwelkomt blokkende studenten

De bib bevindt zich in het gemeentehuis van Putte
David Legreve De bib bevindt zich in het gemeentehuis van Putte

De Putse bibliotheek doet ook dit jaar weer de deuren open voor studenten. In de bib wordt een lokaal ter beschikking gesteld.

“Studenten hoger en secundair onderwijs kunnen vanaf 1 mei tot en met 20 juni terecht in het zaaltje op de benedenverdieping van onze bib, en dat tijdens de openingsuren van het leescafé. Ongetwijfeld gaan er ook dit jaar weer heel wat studerende dorpsgenoten de weg vinden naar onze studieruimte”, zegt burgemeester Peter Gysbrechts (Lijst Burgemeester). Er kunnen telkens een tiental studenten gebruikmaken van de aangeboden ruimte. Wie stroom nodig heeft voor een laptop, dient zelf een verlengkabel mee te brengen; wifi is aanwezig. Er mogen geen maaltijden gebruikt worden, maar iets drinken of een tussendoortje knabbelen kan uiteraard wel. 

Geïnteresseerde studenten kunnen vooraf een plaats reserveren. Dat kan aan de balie van de bib, via bibliotheek@putte.be , via de Facebookpagina van de bib of telefonisch 015/76.78.81. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.