Er zijn heel veel partners betrokken bij de realisatie van de nieuwe parking met onthaalgebouw in Bulskampveld, Beernem.
Volledig scherm
Er zijn heel veel partners betrokken bij de realisatie van de nieuwe parking met onthaalgebouw in Bulskampveld, Beernem. © RV

Provincie opent nieuwe parking Aanwijs als toegangspoort tot nieuw landschapspark Bulskampveld

BeernemHet landschapspark Bulskampveld krijgt vorm met de zopas geopende parking Aanwijs. De grote en druk gebruikte parking bij het provinciedomein en de Vagevuurbossen heeft na de herinrichting een pleintje met zit- en picknickbanken en een gebouwtje met toiletten en infoborden. 

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 3. Politie boekt resultaat met drugsactieplan: “Door markt te verstoren wordt het moeilijker om zich te bevoorraden”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Politie boekt resultaat met drugsactie­plan: “Door markt te verstoren wordt het moeilijker om zich te bevoorra­den”

  De politie Sint-Niklaas heeft het voorbije jaar hard gewerkt om de lokale drugsmarkt te verstoren. In totaal vonden er 71 arrestaties plaats en werden 7 cannabisplantages opgerold. Onderzoek toont aan dat er een duidelijke link is met Antwerpen en Nederland. “Van daaruit worden de dealers gestuurd maar met onze acties willen we hen ontmoedigen om Sint-Niklaas uit te kiezen als afzetgebied”, zeggen burgemeester Lieven Dehandschutter en commissaris Fabrice Vandemalle.