Wie wordt de Kei van Ondernemer?

David Beerlandt
De Stedelijke Raad voor Lokale Economie organiseert dit jaar de tweede editie van ‘Kei van een Ondernemer’. Met deze wedstrijd wil de raad verdienstelijke Poperingse ondernemers in de kijker zetten. Op 5 september vindt de prijsuitreiking plaats bij Garage Duran.

Er worden zes prijzen uitgereikt. De zes categorieën zijn: Kei van een Starter, Kei van een Winkel, Kei van een Bedrijf, Kei van een Milieu Bewuste Ondernemer, Kei van Het Goede Leven en Lifetime Achievement. “De Stedelijke Raad voor Lokale Economie kreeg meer dan zeventig  inzendingen binnen deze categorieën. Uit alle inzendingen heeft de de jury – samengesteld uit een vertegenwoordiging van Unizo West-Vlaanderen, Voka West-Vlaanderen en het dagelijks bestuur van de Stedelijke Raad voor Lokale Economie – vijftig genomineerden en achttien finalisten gekozen. Uit deze finalisten werden de zes winnaars al verkozen. De jury keek naar de vooropgestelde voorwaarden die per categorie vastgelegd werden”, zegt deskundige lokale economie Florentien Lahoutte. Alle genomineerden kan je nalezen op de Facebookpagina van ‘Kei van een Ondernemer’.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.