Wie tekent mee aan de Vroonhofsite?

De Vroonhofsite gezien vanop de Sint-Bertinuskerk.
Foto Michael Depestele De Vroonhofsite gezien vanop de Sint-Bertinuskerk.
Het stadsbestuur organiseert op vrijdag 7 of zaterdag 8 februari een infomarkt rond de toekomstplannen van de Vroonhofsite, die de komende jaren een metamorfose zal ondergaan. 

De Vroonhofsite van veertienduizend vierkante meter vormt het historische hart van de stad, maar zal de komende jaren een metamorfose ondergaan. Aan die plannen kan de burger zelf meewerken. Het stadsbestuur plant een parcours door de site en de gebouwen om de site te leren kennen. Op het einde van de rondgang kom je in de turnzaal terecht. Daar vind je alle info over het verleden, heden en toekomst.

De vernieuwing van de Vroonhofsite zal jaren duren. Tijdens het vernieuwingstraject wil het stadsbestuur de site maximaal blijven benutten. Daarom krijgt die een tijdelijke invulling en ook daar krijg je voorbeelden van te zien op de infomarkt. Maar je mag dus ook zelf voorstellen doen. Op elke infostand kun je ideeën achterlaten en je stem laten horen. De inspiratiemarkt vindt plaats op vrijdag 7 februari van 15 tot 20 uur en op zaterdag 8 februari van 10 tot 17 uur.