Wegdek komt naar boven door hitte

Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer. Het fietspad werd al voorlopig hersteld. Een definitieve herstelling volgt later.
LBR Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer. Het fietspad werd al voorlopig hersteld. Een definitieve herstelling volgt later.
De hitte zorgde voor enkele slachtoffers in de Poperingse straten. Betonstukken in enkele straten kwamen naar boven door de hitte.

Het betonfietspad langs de Bankelindeweg in de buurt van hondenschool ‘Te Lande’ is deels opgestuwd. De betonstukken werden vandaag weggenomen en de situatie werd veilig gemaakt. Het fietspad werd al voorlopig hersteld. Een definitieve herstelling volgt later. Ook langs de Sint-Sixtusstraat heeft het betonnen wegdek last van de hoge temperaturen. De Poperingse technische dienst plaatste de nodige signalisatie om de gebruikers te waarschuwen. De herstelling van het wegdek wordt opgenomen in de planning.

Wegens de hitte is er ook schade aan het wegdek, in beide richtingen, op de Frans-Vlaanderenweg in Poperinge. Tussen Abele-centrum en het kruispunt met de Zuidlaan. Er wordt een omleiding voorzien via de Abeelseweg.

Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer.
LBR Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer.
Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer.
LBR Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer.
Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer. Het fietspad werd al voorlopig hersteld. Een definitieve herstelling volgt later..
LBR Het betonfietspad langs de Bankelindeweg werd deels opgestuwd door het warme weer. Het fietspad werd al voorlopig hersteld. Een definitieve herstelling volgt later..Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.