vtbKultuur Westhoek picknickt tijdens geanimeerde familiedag

LBR
vtbKultuur Westhoek organiseert op zondag 25 augustus een familiedag met een picknick met streekproducten en randanimatie in het Burggraaf Frimoutpark.

Westhoekliefhebbers Ingeborg Sohier en Erwin Verheyde van vtbKultuur Westhoek begeleiden twee wandelingen met cultuurhistorische en natuurweetjes, aangepast aan volwassenen of kinderen tijdens de familiedag. De wandelingen voor volwassenen starten om 10 en 13.30 uur. De wandelingen voor kinderen starten om 10.30 of 14 uur.

Een picknickpakket met streekeigen producten kun je bestellen bij L’Heritage op bit.ly/Gezinspicknick en dan de dag zelf afhalen aan hun ijskar in het Frimoutpark. Je mag ook je eigen picknick meebrengen. Wie een picknick wil bestellen, kan dit ten laatste tot dinsdag 20 augustus. Een drankstand zal er ook staan. Albatros zorgt voor het dessert. Tafels en stoelen worden voorzien, maar er zullen ook dekentjes beschikbaar zijn voor de picknickfans.

Vanaf 11.30 uur is er randanimatie met muziek van Jana Ghelein. Er is ook een zoektocht voor kinderen, een pop-upexpo rond de Poperingevaart en archeologische vondsten, pop-uptheater en een verrassende striptent. De Speelbus/Mobiele Stokpop biedt ook een uitgebreid assortiment buitenspeelgoed aan, waaronder reuzespelen, en gocarts. vtbKultuur vraagt om in te schrijven via westhoek@vtbkultuur.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.